Over ons

Roundtable – 18/04

Wat als je SAP en Power Platform samenbrengt?

Wie had ooit gedacht dat SAP en Microsoft bij elkaar zouden komen? Toch is het zo. De twee software giganten vinden elkaar in een combinatie die werkt. Een integratie die bedrijven oplossingen biedt die beheersbaar, flexibel en vooral ook klaar zijn voor de toekomst. 

Microsoft lanceerde namelijk diverse integratieoplossingen en functies die een grotere connectiviteit met SAP mogelijk maken. Een kans voor heel wat SAP bedrijven om verder te digitaliseren en bedrijfsprocessen te optimaliseren in combinatie met Microsoft technologie.

Kom naar onze roundtable

Tijdens onze roundtable op dinsdag 18 april laten we zien welke kansen deze integratie van Microsoft en SAP oplevert en hoe je (low code) technologie kunt inzetten om je bedrijf te innoveren.

Sven Noomen, managing partner AppReef, bespreekt de mogelijkheden om je SAP implementatie te optimaliseren met de inzet van Microsoft technologie en low code.
Michiel Hoogenboom, strategy designer bij Business Models Inc. laat, aan de hand van de business model lens en inspirerende voorbeelden, zien hoe je technologie kunt inzetten om jouw bedrijf te innoveren.

Op de agenda

  • 11.00 uur: welkom door Jan Brouwer en Sven Noomen
  • 11.15 uur: Michiel Hoogenboom – Enable business model innovatie door inzet technologie
  • 12.00 uur: lunch
  • 13.00 uur: Sven Noomen – Verbeter en optimaliseer je SAP implementatie met inzet van Microsoft technologie en low code
  • 13.45 uur: Q&A
  • 14.00 uur: einde

Registreer je vandaag nog!


*Deze roundtable is gericht op (potentiële) klanten, we behouden ons dan ook het recht om je aanmelding te schrappen als je niet tot bovenstaande groep behoort.