appreef

Hyster-Yale kiest voor Power Apps

AppReef heeft als doel klanten futureproof te maken en op die manier infinite business te garanderen. Binnen deze missie specialiseren we ons in fusion development, oftewel het huwelijk tussen de low code van het Microsoft Power Platform en andere oplossingen zoals Python, Angular of .Net. Daarmee helpen we organisaties mee te bewegen met de veranderingen in business processen en de voortschrijdende technologie en digitalisering.

Referentiecase

Hyster-Yale

Hyster Yale

Hyster-Yale kiest voor Power Apps

Eén van de bedrijven die een beroep doet op AppReef is Hyster-Yale. Dat is een marktleider op vlak van de productie van material handling equipement voor onder andere toepassing in zeehavens. Door middel van een breed aanbod spelen zij in op de behoeften van hun klanten bij het verplaatsen en overladen van containers en andere materialen.

Bij Hyster-Yale is er een uitgebreid IT landschap dat sterk leunt op .NET applicaties en het verouderde AS/400. Het productieproces van Hyster-Yale maakt nog gebruik van het handmatig noteren en invoeren van serienummers in het AS/400 systeem.

hyster yale refcase

Uitdagingen Hyster-Yale

Hyster-Yale is voor het vastleggen van serienummers in het productieproces op zoek gegaan naar een integratie van hun huidige IT-landschap met Microsoft Power Apps. Zij lopen namelijk tegen een aantal problemen aan die met een nieuwe, digitale approach opgelost kunnen worden. Zo is er binnen het productieproces sprake van:

  • het ontbreken van actieve kwaliteitscontrole
  • invoeren van data op basis van handgeschreven formulieren, met fouten als gevolg
  • verlies van formulieren
  • manuele input van de backend
  • fysieke opslag van papieren

Oplossing AppReef

Om de manier van werken te digitaliseren en een technische oplossing te bieden voor de problemen waar Hyster-Yale mee kampt, maakt AppReef een MvP op basis van Microsoft Power Apps. Daarbij worden een aantal processen geautomatiseerd en de AS/400 backend gekoppeld middels een Power Apps integratie.

Concreet ontwikkelt AppReef, samen met Hyster-Yale, een toepassing die automatisch voor ieder onderdeel van de heftruck serienummers genereert. Deze worden, via de integratie in het AS/400 systeem, nadien ingevoerd. Verder ontwikkelt AppReef een moderne User Interface, die de niet-gebruiksvriendelijke User Interface van het AS/400 systeem vervangt.

hyster yale

Waarom kiest Hyster-Yale voor Power Platform?

  • De MvP’s die AppReef realiseert, zijn overtuigend en indrukwekkend.
  • De Power Apps integratie zorgt voor betere integriteit en governance van data.
  • De nieuwe applicaties zijn heel gebruiksvriendelijk.
  • Dankzij de reproduceerbare templates kan de technologie ook in andere fabrieken geïmplementeerd worden.

Conclusie

Om Hyster-Yale te helpen bij het digitaliseren van hun productieproces realiseert AppReef verschillende oplossingen om de huidige IT-infrastructuur te laten werken met de nieuwe applicaties. En hierbij bieden we een gestandaardiseerde oplossing aan om de AS/400 backend te integreren met Microsoft Power Apps. Na goedkeuring van de MvP’s worden deze toepassingen wereldwijd uitgerold door middel van de beschikbare templates.