Over ons

Over ons

Rotterdam Building

AppReef, onderdeel van de Cronos Groep

AppReef is een startup entiteit binnen de Cronos Groep, een digitaal ecosysteem met meer dan 500 bedrijven en 8.000 professionals. Als incubator van vernieuwende en ambitieuze technologieën, heeft de Cronos Groep alle expertise en kennis in huis om bedrijven te begeleiden in hun digitale transformatie en zo klaar te maken voor de toekomst.

AppReef richt zich specifiek op fusion development, op basis van het Microsoft Power Platform. We combineren het beste van de Microsoft cloud met andere technologieën. We brengen developers en eindgebruikers samen. Zo verbinden we het beste van mens en technologie en komen we tot innovatieve oplossingen.

AppReef is gevestigd in het hartje van Rotterdam in de The Rotterdam Building.  Dit ligt in het hart van Rotterdam tussen de welbekende Coolsingel en Lijnbaan in.  In 2021 is De Rotterdam Building omgetoverd tot een gebouw dat thuishoort op deze dynamische en van energie bruisende locatie. Met de transformatie van deze hoogbouw is de allure van Manhattan terug te vinden in het centrum van Rotterdam. Met als hoogtepunt de Skybar op de 14de verdieping, waar je met mooi weer uitzicht hebt tot Hoek van Holland. Kom gerust een kijkje nemen.

Meer weten over de Cronos Groep? Lees het artikel over oprichter en bezieler Jef De Wit, verschenen in de Vlaamse zakenkrant De Tijd van 18 november 2022.

foto: Kraaijvanger Architects

Onze bedrijfscultuur