appreef

Onze aanpak

AppReef maakt gebruik van Microsoft Cloud technologie om bedrijfsprocessen eenvoudiger, sneller en beter te maken. Daarbij zetten we volop in op fusion development, een bijzondere manier van werken die tot unieke oplossingen leidt. The future is fusion. Daar zijn we van overtuigd.

Combineren van technologieën

Dankzij fusion development combineren we low code, zoals het Power Platform, en andere bestaande ontwikkeltechnieken, denk aan .Net, Python en Javascript. Die unieke combinatie maakt het mogelijk om bedrijfsoplossingen uit te werken, die voorheen ondenkbaar leken. 

Unieke projectteams samenstellen

Met fusion development brengen we full-stack developers, proces eigenaren en citizen developers bij elkaar. Zo creëren we multidisciplinaire teams, waarbij ieder zijn bijdrage levert, vanuit zijn eigen expertise en domein. Op die manier komen we snel tot oplossingen die een antwoord bieden op de specifieke uitdagingen van elk bedrijf. Met fusion development wordt de ‘glazen muur’ tussen developers en eindgebruikers doorbroken, zoals Microsoft het zelf omschrijft. 

Transparantie in data

Fusion maakt het ook mogelijk om de nodige data beschikbaar te maken voor gebruikers, op een zo toegankelijk mogelijke manier. Hiervoor kunnen we tools inschakelen, die dagdagelijks reeds gebruikt worden in de organisatie. Denk maar aan Microsoft Teams dat kan omgevormd worden tot een platform voor het tonen van analyses of KPI’s.

Neem contact met ons op

Wil je weten wat fusion development kan betekenen voor jouw bedrijf? Laat hier je gegevens achter en we nemen snel contact met je op.