Maak kennis met onze nieuwste teamleden

We stellen graag onze nieuwste aanwinsten van het AppReef team voor: Nutan Shukla, PhD en Isabela Ardions. Beiden zullen het team van Sven Noomen versterken als Microsoft Power Platform Consultants. En daarom laten we hen een beetje over zichzelf vertellen:

 

Isabela:

“Mijn eerdere ervaringen en huidige expertise richten zich op het ontwikkelen van apps in Microsoft Power Platform. Daarbij geef ik de voorkeur aan een scrum framework om in te werken, streef ik naar innovatieve oplossingen en wil ik mezelf graag inzetten voor persoonlijke groei. Daarom sprak de cultuur en visie van AppReef mij zo aan. Ik wil me head first en open minded in dit avontuur storten om mijn sterktes te gebruiken en te verdiepen om onze klanten kwalitatieve oplossingen te bieden.”

 

Nutan:

“AppReef is gebaseerd op drie kernwaarden waar ik ook in geloof: kansen om te groeien, open minded oplossingen en het volledig begrijpen van de klant. Deze eigenschappen zijn belangrijk om te groeien als bedrijf en als individu en, gecombineerd met een vlekkeloos sollicitatieproces, hebben mij doen kiezen voor AppReef om een nieuw avontuur aan te gaan. Ik start dit avontuur met expertise in Power Platform, data-analyse gebaseerd op MI en AI en een flexibele werkethiek. Ik kijk ernaar uit om voor AppReef te werken, persoonlijk te groeien en mijn doelen te bereiken.”