Maak kennis met Bhavana Deokar

AppReef heeft de ambitie om fors te groeien. Om die groei waar te maken, zijn we volop aan het rekruteren. Daarvoor kijken we ook over de landsgrenzen heen. We geloven namelijk dat diversiteit binnen de organisatie een meerwaarde is. Werknemers met een verschillende achtergrond zorgen voor een boeiende mix aan kennis, ervaring en denkwijzen. Maak kennis met ons nieuwste teamlid!

Wie ben je en waar kom je vandaan?
Mijn naam is Bhavana en ik woon in Mumbai, India. Hier ben ik ondertussen al meer dan zeven jaar aan de slag als Microsoft Power Apps consultant, voor verschillende bedrijven. Ik heb een bachelors degree in Information Technology, een vierjarig programma aan de universiteit van Maharashtra.

Hoe ben je bij AppReef terecht gekomen?
Ik was actief op zoek naar een baan in Nederland. Op LinkedIn zag ik de vacature voor Microsoft Power Apps consultant bij AppReef. Via die weg heb ik ook gesolliciteerd. Het hele sollicitatieproces is trouwens vlot online verlopen.

Waarom zocht je een job in Nederland?
Mijn man en ik hebben in Nederland heel wat vrienden wonen en van hen horen we positieve verhalen over het leven daar. Ook de werkcultuur is er anders dan in India. Daarom wagen we de sprong. Ik kan bij AppReef aan de slag, mijn man vraagt een overplaatsing aan bij zijn huidige werkgever. “We got lucky”, zou je kunnen zeggen. We kijken er heel erg naar uit om ons leven in Nederland op te bouwen.

En waarom koos je voor AppReef?
AppReef is een jong bedrijf, een startup. En dat spreekt me heel erg aan. Want zo kan ik zelf ook veel bijleren. Projecten uitwerken van A tot Z, ‘from scratch to end’: daar kijk ik naar uit. Zo kan ik mijn ervaring opgedaan in India inzetten in Nederland en de volgende stap maken. Ik kijk naar de inzet van alle tools binnen het Power Platform en Azure om onze klanten innovatieve en toekomstvaste oplossingen te bezorgen.

Wat is je ambitie op persoonlijk vlak?
Ik heb een gezonde ambitie en wil groeien in mijn job en binnen het bedrijf. Mijn technische vaardigheden wil ik verder ontwikkelen. Bijleren. En zo de beste worden in mijn baan. Ik kijk ernaar uit om met diverse klanten samen te werken en mij vast te bijten in uitdagende projecten, waar ik mijn skills kan inzetten.

“Ik wil mijn technische vaardigheden verder ontwikkelen. Bijleren. En zo de beste worden in mijn baan.” – Bhavana Deokar

Dat klinkt als een goede match met de groeiambitie van AppReef. Hoe wil je die groei mee realiseren?
Ik ben leergierig en onderzoek de dingen graag. Ik leer ook snel bij. Complexe projecten triggeren mij om nieuwe technische skills op te doen en nadien te implementeren. Die leergierigheid wil ik inzetten voor AppReef en onze klanten. Daarnaast hou ik van klantencontact. Hun behoeften identificeren en hiervoor oplossingen bedenken en realiseren: daar heb ik heel wat ervaring mee, waarmee ik kan bijdragen tot het succes van een project.

Nu ben je nog in India, maar wanneer staat de verhuizing gepland?
Op dit moment zijn we het hele visumproces nog aan het doorlopen. Daarbij krijg ik de volledige ondersteuning van AppReef. In eerste instantie start ik remote voor AppReef, tot het hele visumproces rond is. We hopen om in de loop van september te verhuizen.

Waar kijk je het meeste naar uit?
Nieuwe mensen ontmoeten en nieuwe plekken ontdekken. Ik hou van reizen, dus hoop dat vanuit Nederland te kunnen doen. We hebben er allebei heel veel zin in.

Tot slot, wat ga je het meeste missen aan India?
Familie! Die ga ik heel erg missen.

We wensen je heel veel succes met je verhuizing, Bhavana. En we kijken ernaar uit je te verwelkomen in de AppReef-familie.

Wil je zelf ook aan de slag bij een ambitieuze startup als AppReef?
Solliciteer nu.